Wrapp z pieczonymi warzywami

Informacje o wartości odżywczej

Energia (kcal) Cukry (g) Tłuszcz (g) Tłuszcze nasycone (g) Sól (mg)
138 2.5 4.6 1.2 138salt


Przygotowanie Gotowanie Trudne Porcje
30 min 30 min 2/3 6

Składniki

Przygotowanie

1. Paprykę, grzyby i cebulę upiecz w piekarniku. Paprykę obierz ze skóry, pokrój w duże, grube paski. Podobnie pokrój grzyby. Cebulkę pokrój w ćwiartki.

2. Warzywa wymieszaj z octem balsamicznym.

3. W oddzielnym naczyniu połącz odciśnięty chrzan, margarynę, bazylię i czosnek. Wszystko razem rozetrzyj mikserem na jednolita pastę.

4. Pastą posmaruj placki, ułóż na nich liście rukoli i pieczone warzywa. Tortillę zroluj i pokrój na mniejsze porcje.